Bu Blogda Ara

30 Mart 2011 Çarşamba

TÜRKİYE DEVLETİ CUMHURİYETİNİN YAPMASI GEREKEN VE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARI VEYA YAPTIKLARI VE YAPACAĞI EN BÜYÜK, BELLİ BAŞLI ÖNCELİKLİ KONULAR



                                                

TERÖRE VE DIŞ GÜÇLERE FIRSAT VERMEDEN TÜRKİYE DEVLETİ CUMHURİYETİNİN YAPMASI GEREKEN VE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARI VEYA YAPTIKLARI VE YAPACAĞI EN BÜYÜK, BELLİ BAŞLI ÖNCELİKLİ KONULAR (ACİLEN)!!!



Yıkıcı unsurların istismar ettiği konuların başında; ekonomik sıkıntılar, sosyal yaşantıdaki dengesizlikler, çalışan kesimin sorunları, eğitim ve sağlık gibi hizmetlerdeki aksaklıklar, yüksek öğrenim gençliğinin sorunları, kültür ve inanç farklılıkları, yolsuzluklar, yönetime ve yöneticiye duyulan güvenin zayıflaması, gelir dengesizliği, demokratik hakların kullanımı ve cezaevleri gibi hususlar gelmektedir.
Terör örgütleri, örgüt mensuplarının yakınlarını, öğrenci ve gençlik, işçi ve memur, gelir düzeyi az ve yaşam düzeyi düşük kesimleri hedef kitle olarak seçmektedirler.


Bu yukarıda yazılanları tümünden ve her bir sorunu temelinden düzeltip Türkiyemizin refaha kavuşması için aciliyetle önlem alması/alınması, alındıysa/alınıyorsa/alınacaksa bütün Türk Halkına Duyrulması ve Halkın desteğinin alınmasını,sağlanmasını canı gönülden dilerim.

Yazan: TOLES
˙Her Hakkım Saklıdır®™


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder